Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Δύο μονόπρακτα με πολλά θαυμαστικά ! Μια απόπειρα κριτικής

Του Γιάννη Αν. ΛΟΥΚΑ

Στο υπαίθριο θεατράκι της Αράχωβας, στα Πίσω Αλώνια, οι λιγοστοί αλλά τυχεροί θεατές δεχθήκαμε μια απρόσμενη συντονισμένη επίθεση υψηλής θεατρικής τέχνης και εξ Ανατολών (Θεατροφρένεια Διστόμου) και εκ Δυσμών (ΥποκρΙΤΕΑ Ιτέας). Καθόλου δεν αντισταθήκαμε σ’ αυτή την εισβολή, αλλά παραδοθήκαμε άνευ όρων στην αισθητική απόλαυση, που μόνο ένα ποιοτικό θεατρικό ΄΄ανέβασμα΄΄ (στην κυριολεξία) μπορεί να προσφέρει. Πόσο μάλλον, που οι θεατρικοί εισβολείς, προκειμένου να αλώσουν τόσο το θέατρο, όσο και τις ψυχές των θεατών, χρησιμοποίησαν και έναν τοπικό σύνδεσμο, που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Κομνάς. Οπότε και «εξ οικείων τα βέλη».

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου « Δίστομο 2013» (22 Αυγούστου - 29 Αυγούστου)

Το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου με το έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη την Πέμπτη 22 Αυγούστου ανοίγει η "αυλαία" του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου « Δίστομο 2013».

Πρόγραμμα παραστάσεων

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σάρωσε τα βραβεία το ''Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ'' στην Κόρινθο με το ''Μεγάλο μας Τσίρκο''! Πήρε 11 στα 22!!!


Σάρωσε τα βραβεία το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ στην Κόρινθο,καθώς απέσπασε τα 11 από τα 22 Βραβεία.Η Θεατρική ομάδα του Διστόμου,μια πολυβραβευμένη τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνική θεατρική πρωτοβουλία , παρουσίασε στο 11ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κόρινθο το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ''Το μεγάλο μας τσίρκο''.