Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ

  Φίλες & φίλοι της Θεατροφρένειας και του Θεάτρου, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την επιτυχία και την επιλογή των φετινών μας έργων στα φεστιβάλ Κορίνθου, Ζωγράφου και Ορεστιάδας. Αναλυτικότερα την 1η Αυγούστου το έργο "Κομμάτια & Θρύψαλα" του Γιώργου Σκούρτη και σκηνοθεσία Τάσου Σταθά,  διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Κορίνθου, και στις 8 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ζωγράφου. Επίσης το έργο μας " Το ¨Εκτο Πάτωμα" του Αλφρέντ Ζερί και σκηνοθεσία ¨Εφης Μεράβογλου διαγωνίζεται στο φεστιβάλ Ορεστιάδας στις 2 Σεπτεμβρίου.

2 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την 'θεατροφρενεια' στους πραγματικά φιλόξενους Κορίνθιους φίλους,στους ανθρώπους που διοργάνωσαν το 10ο φεστιβάλ θεάτρου στην Κόρινθο σε όλους τους συντελεστές που μας βοήθησαν σε όλα, και πραγματικά για άλλη μια φορά μας έκαναν να νιώσουμε ότι είμαστε στο σπίτι μας!!σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια μεγαλη διακριση στο 10ο φεστιβαλ θεατρου στην κορινθο,για την ΄'δικια' μας Μαρια Δαλδαβανη στο ρολο της Μαγδας απ τα κοματια και θρυψαλα.1ο βραβειο γυναικειου ρολου!!!!!! μαρακι μας παντα αξια,παντα δυνατη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή