Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι πρόβες για «Το μεγάλο μας τσίρκο».

Συνεχίζονται οι πρόβες του έργου «Το μεγάλο μας τσίρκο» που ανεβάζει το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου « Θεατροφρένεια» για την φετινή χρονιά .Οι πρόβες γίνονται στην αίθουσα του συλλόγου και οι συντελεστές του έργου προσπαθούν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που σίγουρα θα κλέψει τα χειροκροτήματα όλων αλλά και τις εντυπώσεις αφού και αυτή η παράσταση έχει τον δικό της βαθμό δυσκολίας.


Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το μεγάλο μας τσίρκο.

Το θρυλικό έργο-ντοκουμέντο, με σατιρικά αλλά και δραματικά επεισόδια για σημαντικές στιγμές της ελληνικής Ιστορίας μας, θα παρουσιάσει την φετινή χρονιά το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ» σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το Μεγάλο Μας Τσίρκο.



Από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη.
Το έργο είχε απαγορευτεί από την χούντα των συνταγματαρχών.
Παίχτηκε τελικά με την μεταπολίτευση το καλοκαίρι του 1974 στο θέατρο Αθήναιον. Σήμερα, κοντά 40 χρόνια μετά, είναι επίκαιρο όσο πιθανόν δεν ήταν την εποχή που γράφτηκε και παίχτηκε.

Το μεγάλο μας τσίρκο .....

Ένα έργο σταθμός, μια μαρτυρία για τη διαχρονία της Εθνικής μας περιπέτειας. Μέσα από τραγούδια, σατιρικά και δραματικά επεισόδια, η παράσταση διατρέχει όλες τις σημαντικές στιγμές του ελληνισμού: η Τουρκοκρατία, η επανάσταση του 1821, η βασιλεία του Όθωνα, η Μικρασιατική καταστροφή, ο πόλεμος του 1940 είναι ορισμένοι μόνο από τους βασικούς σταθμούς της πορείας που περιγράφονται σ’ αυτό το έργο-ντοκουμέντο, που παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο και επίκαιρο στις μέρες μας όσο ποτέ.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Kοπή πίτας της Θεατροφρένειας.

Με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας την Παρασκευή 25 Γενάρη στοcafe DOLCE.