Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ένα “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" έζησε το κοινό, στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν για άλλη μια φορά το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου "Θεατροφρένεια" με την παιδική του σκηνή.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Ιουλίου, το "Όνειρο Καλοκαιρίνής Νύχτας" σε σκηνοθεσία Πόπης Νικήτας, παρουσιάστηκε στην 4η Θεατρική συνάντηση ερασιτεχνικών ομάδων "Θεάτρου Όψεις" στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού.
Οι "Θεατροφρενείς" μας για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς κ μεγάλους.


Παραθέτουμε κείμενο των διοργανωτών από το διαδικτυακό τόπο aixmi-news.gr

Ένα “Όνειρο Θερινής Νύχτας» έζησε το κοινό του Σαββάτου 25 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού με το Θεατρικό Εργαστήρι του Διστόμου «Θεατροφρένεια» σε μια άρτια παράσταση γεμάτη γέλιο και φαντασία. Ευχαριστούμε πολύ το θεατρόφιλο κοινό που για μια ακόμη φορά στήριξε με θέρμη το ερασιτεχνικό θέατρο. H παρουσία αρκετών εκπροσώπων θεατρικών ομάδων και ανθρώπων που ασχολούνται και αγαπούν το θέατρο, μας χαροποίησε ιδιαίτερα.
                                                                       [...]
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια» για τη συμμετοχή τους στην 4η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις" και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη Τάσο Σταθά και την κα Πόπη Νικήτα για την υπέροχη παράσταση που απολαύσαμε! Το θεατρικό γεγονός του «Θεάτρου Όψεις», που διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Αιτωλικό, έδωσε την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα από το μαρτυρικό Δίστομο, να γνωρίσει την πόλη μας και να επιβεβαιώσει ξανά τα κοινά ενδιαφέροντα για το ερασιτεχνικό θέατρο και την θεατρική μας φιλία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους μας προς τους οργανωτές, για την ζεστή φιλοξενία που μας πρόσφεραν. Με το καλό φίλοι μας, να ξανανταμώσουμε.


φωτογραφικό υλικό απο την παράσταση: κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου